Op reis met een historische paardentram

In samenwerking met Imagination Lab, Open Monumentendag (Gemeente Breda), Tessenderlandt College en het Radius College kwam onze eerste experience tot stand. Breda’s erfgoed wordt met deze experience op boeiende en interactieve manier onder de aandacht gebracht.

Door middel van moderne digitale technieken is een historische paardentram, die tussen Breda en het Ginneken reed, tot zeer kleine proporties teruggebracht. In de paardentram kunt u studenten van Tessenderlandt zien acteren in kleding uit begin vorige eeuw. Rijdt u een stukje mee?
In de Waalse kerk werd de experience voor het eerste gepresenteerd tijdens de Open Monumentendag. Een honderden jaar oude omgeving en moderne technische tools maken verleden, heden als toekomst tastbaar. Als deelnemer wordt u ín de tram geprojecteerd! 

Boek nu een privé experience

U kunt de Paardentram experience ook zelf boeken. De experience kan ingezet worden binnen een lespakket, als workshop of ter promotie van uw bedrijf of evenement. Op bijzondere manier gaat u aan de slag met het verleden en heden, op een leerzame en interactieve manier. Wij hechten veel waarde aan maatwerk en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bel ons 076 – 515 43 24 of mail info@cultuurbehoudbreda.nl

Video’s

Bekijk hier het videoverslag van de Paardentram experience