In de periferie van de Bredase binnenstad ontmoet u eigentijdse jonge ondernemers die met passie hun kunstenaarsschap en vakmanschap tonen. U maakt kennis met klassieke en eigentijdse ambachten en kunt proeven van bijzondere locaties heerlijke patisserie, ambachtelijk gebrouwen biertjes en nog veel meer. Vakmanschap werkt!

Hip Ambacht, de route kunt u ook beleven met gids, bijzonder leuke verhalen en bezoeklocaties waar u met open armen wordt ontvangen.

www.hipambacht.nl

Tijdens de Instawalk van Cultuurbehoud Breda krijgen leerlingen de kans om in 3 lesuren de ambachten van de stad Breda  te verkennen. Zij gaan over ambachten lezen, ze bekijken en zelf vastleggen. Door middel van het ambacht ‘kijken’ maken zij kennis met zowel oude als nieuw ambachten. Op eigentijdse wijze kunnen leerlingen beelden  een ‘ambachtelijke’ look kunt geven: ze gaan aan de slag met Instagram.

Maatwerk is belangrijk voor ons. Lees verder en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De verschillende experiences weten op bijzondere wijze cultureel erfgoed onder de aandacht te brengen. Dankzij moderne technieken kunnen deelnemers deelnemen aan historische momenten en wordt het verleden tastbaar gemaakt.